Hej!

Vi är A&O Comm,

En vanlig digital byrå,

Fast ändå inte. 

A&O COMM / vilka är vi?

Vi är datatdrivna, fast ändå inte.
För vi vet att världen inte bara styrs av siffror, därför skapar vi idéer med hjärtat. Vi tror på kommunikation som människor faktiskt vill konsumera och som skapar ett ömsesidigt värde. Kombinationen av relevanta budskap och mätbara resultat har därför blivit nyckeln i våra arbetsstrategier. 

 

Vi arbetar helt enkelt med att stärka varumärken digitalt, och är riktigt vassa på det. 

Vi tar oss an de flesta uppdragen, fast ändå inte. Sanningen är att vi faktiskt tackar nej emellanåt. Ibland handlar det om en bransch vi inte vill stödja och ibland handlar det om att vi faktiskt inte tror på projektet. Men är vi en match och vi ser potential i projektet kan du lita på att vi lägger ner allt och lite till för att lyckas. 

Vi sysslar med marknadsföring, fast ändå inte.
Vi arbetar nämligen med Performance Marketing, eller ja, prestationsbaserad marknadsföring på ren svenska. Det innebär att vi genom digitala annonser hjälper ditt företag att uppnå faktiska resultat. Det kan handla om att stärka företagets varumärke med hjälp av sociala medier, få fler följare på Instagram eller sälja mer genom att synas i Googles sökresultat. 

Vi är ganska små, fast ändå inte.
Vi tror på att behålla vårt team litet och nischat. Men det betyder inte att vi är begränsade i vårt erbjudande. Tvärtom. Vi har ett brett kontaktnät med flera kreativa och smarta konsulter med spetskompetens inom deras område. På detta sätt kan vi alltid skräddarsy våra tjänster efter ditt specifika behov. 

Vill du ses för att prata mer eller kanske bara ta en kaffe?

 

Let's meet!

arrow&v
Hitta oss
Kungsgatan 4
411 19 GÖTEBORG
Sverige
Följ oss på Sociala medier!
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Amanda Siring

Digital analytiker

Olivia Ginman

Digital marknadsförare