KONVERTERING

-SOPTIMERING

tjänster / konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Tänk att en enda liten annons kan åstadkomma väldigt stora resultat. Men då måste budskapet vara smart skrivet, kreativt utformad, rätt riktad och korrekt samlad data - vi vet hur.

Annonserar ni utan att nå den framgång ni hoppats på? Vi hjälper er att analysera, utvärdera och optimera era annonser för att nå bästa möjliga resultat. 

 

Konverteringsoptimering handlar om att hitta förbättringsmöjligheter på er webbplats eller annonser med målsättning att öka antal besökare till att bli betalande kunder eller leads. 

 

För att bevisa vad som faktiskt bidrar med ökad konvertering utför vi först en webbanalys av beteende och konverteringar på er webbplats. Därefter sätter vi upp hypoteser om vad som kan bidra med ökad lönsamhet med hjälp av A/B-tester.

Varför a/b-test?

Vad är ett A/B-test?

Ett A/B-test är ett randomiserat experiment med två hypoteser som väljs ut och testas mot varandra Detta innebär att vi t.ex. testar två annonser med olika budskap mot varandra för att utvärdera vilken förändring som gett bäst resultat. 

 

Behöver du hjälp med konverteringsoptimering?

 

Vi följer konstant upp vårt arbete med hjälp av analyser för att hela tiden utveckla och optimera våra insatser. Behöver du hjälp med att förbättra dina insatser?

Fyll bara i ditt namn och mail så kontaktar vi dig så snart vi kan. 
Hitta oss
Kungsgatan 4
411 19 GÖTEBORG
Sverige
Följ oss på Sociala medier!
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Amanda Siring

Digital analytiker

Olivia Ginman

Digital marknadsförare